Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГнєдіч, Валентина Іванівна-
dc.contributor.authorHnyedich, Valentine-
dc.date.accessioned2019-12-18T12:34:55Z-
dc.date.available2019-12-18T12:34:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГнєдіч В.І. Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”, м. Суми 19 жовтня 2018. С.107-110uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311-
dc.descriptionThe article deals with the actual problems of the development of the enterprises in the dairy-processing branch on the example of the company “Bila Tserkva Dairy Processing Combine”. The most important is the quality of dairy products and their competitiveness at the market.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств молокопереробної галузі на прикладі ТОВ “Білоцерківський молочний комбінат.” Найбільш вагомими є якість молокопродуктів та їх конкурентоспроможність на ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМатеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”uk_UA
dc.subjectекономіка, підприємство, якість продукції, конкурентоспроможність продукції, комерційна діяльністьuk_UA
dc.subjecteconomics, enterprise, quality of products, competitiveness of products, commercial activityuk_UA
dc.titleЯкість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeQuality and competitiveness of products — priority directions of development and main highlights of activation of innovative activity of the enterprise.uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist i konkurentnospromozhnist.pdf224,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.