Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
Назва: | Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів |
Інші назви: | In relation to problem of competitiveness of ukrainian m’yasoproduktiv |
Автори: | Свиноус, Іван Вікторович Svynous, Ivan |
Ключові слова: | тваринницька продукція;production of meat;ковбасні вироби;sausages;м'ясна продукція;livestock products |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Свиноус І.В. Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів / І.В. Свиноус // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С.136-141. |
Короткий огляд (реферат): | Розглядаються основні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних м’ясопереробних підприємств. Основна увага сконцентрована на проблемі впливу імпорту на конкурентоспроможність вітчизняної м’ясопродукції. |
Опис: | The main problem of increasing the competitiveness of domestic enterprises myasopererobnyh. The focus on the problem skontsetrovana impact of imports on domestic competitiveness myasoproduktsiyi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561 |
УДК: | 339.137.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shhodo problemy_konkurentospromozhnosti.pdf | 333,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.