Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.date.accessioned2019-10-08T10:58:49Z-
dc.date.available2019-10-08T10:58:49Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСвиноус І.В. Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів / І.В. Свиноус // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С.136-141.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561-
dc.descriptionThe main problem of increasing the competitiveness of domestic enterprises myasopererobnyh. The focus on the problem skontsetrovana impact of imports on domestic competitiveness myasoproduktsiyi.uk_UA
dc.description.abstractРозглядаються основні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних м’ясопереробних підприємств. Основна увага сконцентрована на проблемі впливу імпорту на конкурентоспроможність вітчизняної м’ясопродукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтваринницька продукціяuk_UA
dc.subjectproduction of meatuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectм'ясна продукціяuk_UA
dc.subjectlivestock productsuk_UA
dc.titleЩодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeIn relation to problem of competitiveness of ukrainian m’yasoproduktivuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc339.137.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shhodo problemy_konkurentospromozhnosti.pdf333,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.