Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
Title: Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів
Other Titles: In relation to problem of competitiveness of ukrainian m’yasoproduktiv
Authors: Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Keywords: тваринницька продукція;production of meat;ковбасні вироби;sausages;м'ясна продукція;livestock products
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Свиноус І.В. Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів / І.В. Свиноус // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С.136-141.
Abstract: Розглядаються основні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних м’ясопереробних підприємств. Основна увага сконцентрована на проблемі впливу імпорту на конкурентоспроможність вітчизняної м’ясопродукції.
Description: The main problem of increasing the competitiveness of domestic enterprises myasopererobnyh. The focus on the problem skontsetrovana impact of imports on domestic competitiveness myasoproduktsiyi.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
metadata.dc.identifier.udc: 339.137.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shhodo problemy_konkurentospromozhnosti.pdf333,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.