Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
Назва: Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів
Інші назви: In relation to problem of competitiveness of ukrainian m’yasoproduktiv
Автори: Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Ключові слова: тваринницька продукція;production of meat;ковбасні вироби;sausages;м'ясна продукція;livestock products
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Свиноус І.В. Щодо проблеми конкурентоспроможності українських м’ясопродуктів / І.В. Свиноус // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С.136-141.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються основні проблеми підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних м’ясопереробних підприємств. Основна увага сконцентрована на проблемі впливу імпорту на конкурентоспроможність вітчизняної м’ясопродукції.
Опис: The main problem of increasing the competitiveness of domestic enterprises myasopererobnyh. The focus on the problem skontsetrovana impact of imports on domestic competitiveness myasoproduktsiyi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2561
УДК: 339.137.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shhodo problemy_konkurentospromozhnosti.pdf333,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.