Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523
Title: | Аналіз складу деяких ковбасних виробів різних виробників та хінкалей ПП “Єрмолинські” за результатами гістодослідження |
Other Titles: | Analysis of the composition of some sausage products from different manufacturers and hinkals of PE "Ermolinski" based on the results of histological examination |
Authors: | Папченко, Іван Васильович Papchenko, Ivan Утеченко, Микола Валентинович Utechenko, Mykola |
Keywords: | гістологічне дослідження;м’язова тканина;соєві ізоляти;кульки жирової емульсії;histological examination;muscle tissue |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | БНАУ |
Abstract: | Проведено гістологічне дослідження деяких зразків варених ковбас різних виробників та хінкалей, що надійшли в торгівельну мережу міста Білої Церкви. У всіх досліджуваних зразках виявлено низький вміст м’язової тканини або майже повна її відсутність. |
Description: | Histological examination of some samples of boiled sausages of different manufacturers and khinkaley that came to the trade network of the city of Belaya Tserkov. In all samples tested found low muscle content or almost complete absence of. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.3:57.083.1:637.1/5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiz_skladu_dejakyh.pdf | 352,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.