Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523
Title: Аналіз складу деяких ковбасних виробів різних виробників та хінкалей ПП “Єрмолинські” за результатами гістодослідження
Other Titles: Analysis of the composition of some sausage products from different manufacturers and hinkals of PE "Ermolinski" based on the results of histological examination
Authors: Папченко, Іван Васильович
Papchenko, Ivan
Утеченко, Микола Валентинович
Utechenko, Mykola
Keywords: гістологічне дослідження;м’язова тканина;соєві ізоляти;кульки жирової емульсії;histological examination;muscle tissue
Issue Date: 2018
Publisher: БНАУ
Abstract: Проведено гістологічне дослідження деяких зразків варених ковбас різних виробників та хінкалей, що надійшли в торгівельну мережу міста Білої Церкви. У всіх досліджуваних зразках виявлено низький вміст м’язової тканини або майже повна її відсутність.
Description: Histological examination of some samples of boiled sausages of different manufacturers and khinkaley that came to the trade network of the city of Belaya Tserkov. In all samples tested found low muscle content or almost complete absence of.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523
metadata.dc.identifier.udc: 614.3:57.083.1:637.1/5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_skladu_dejakyh.pdf352,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.