Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Папченко, Іван Васильович | - |
dc.contributor.author | Papchenko, Ivan | - |
dc.contributor.author | Утеченко, Микола Валентинович | - |
dc.contributor.author | Utechenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-24T08:33:01Z | - |
dc.date.available | 2019-09-24T08:33:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523 | - |
dc.description | Histological examination of some samples of boiled sausages of different manufacturers and khinkaley that came to the trade network of the city of Belaya Tserkov. In all samples tested found low muscle content or almost complete absence of. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено гістологічне дослідження деяких зразків варених ковбас різних виробників та хінкалей, що надійшли в торгівельну мережу міста Білої Церкви. У всіх досліджуваних зразках виявлено низький вміст м’язової тканини або майже повна її відсутність. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | гістологічне дослідження | uk_UA |
dc.subject | м’язова тканина | uk_UA |
dc.subject | соєві ізоляти | uk_UA |
dc.subject | кульки жирової емульсії | uk_UA |
dc.subject | histological examination | uk_UA |
dc.subject | muscle tissue | uk_UA |
dc.title | Аналіз складу деяких ковбасних виробів різних виробників та хінкалей ПП “Єрмолинські” за результатами гістодослідження | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the composition of some sausage products from different manufacturers and hinkals of PE "Ermolinski" based on the results of histological examination | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.3:57.083.1:637.1/5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_skladu_dejakyh.pdf | 352,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.