Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПапченко, Іван Васильович-
dc.contributor.authorPapchenko, Ivan-
dc.contributor.authorУтеченко, Микола Валентинович-
dc.contributor.authorUtechenko, Mykola-
dc.date.accessioned2019-09-24T08:33:01Z-
dc.date.available2019-09-24T08:33:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2523-
dc.descriptionHistological examination of some samples of boiled sausages of different manufacturers and khinkaley that came to the trade network of the city of Belaya Tserkov. In all samples tested found low muscle content or almost complete absence of.uk_UA
dc.description.abstractПроведено гістологічне дослідження деяких зразків варених ковбас різних виробників та хінкалей, що надійшли в торгівельну мережу міста Білої Церкви. У всіх досліджуваних зразках виявлено низький вміст м’язової тканини або майже повна її відсутність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectгістологічне дослідженняuk_UA
dc.subjectм’язова тканинаuk_UA
dc.subjectсоєві ізолятиuk_UA
dc.subjectкульки жирової емульсіїuk_UA
dc.subjecthistological examinationuk_UA
dc.subjectmuscle tissueuk_UA
dc.titleАналіз складу деяких ковбасних виробів різних виробників та хінкалей ПП “Єрмолинські” за результатами гістодослідженняuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the composition of some sausage products from different manufacturers and hinkals of PE "Ermolinski" based on the results of histological examinationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.3:57.083.1:637.1/5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_skladu_dejakyh.pdf352,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.