Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470
Title: Потенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використання
Other Titles: Potential of food processing industries of Ukraine: structural transformations and efficiency of use
Authors: Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Удова, Людмила Олегівна
Udova, Lyudmila
Варченко, Ольга Миронівна
Varchenko, Olga
Keywords: аграрні підприємства;agricultural enterprises;потенціал;potential;харчова продукція;food products
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Крисанов Д. Ф. Потенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використання / Д.Ф. Крисанов, Л.О. Удова, О.М. Варченко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер. Фінанси і кредит. – 2013. – №. 1. – С. 121-135.
Abstract: Проаналізовано структурні зрушення в харчових галузях вітчизняного АПК, що відбулися з другої половини 2000-них років, їх ресурсне та інноваційно-інвестиційне забезпечення. Розкрито особливості заготівлі аграрної сировини в господарствах населення та сільськогосподарських підприємствах. Висвітлено зрушення в результативності та ефективності використання потенціалу харчових галузей АПК, розроблено пропозиції щодо їх підвищення.
Description: The authors analyze structural changes in the food industry of the Ukrainian agro-industrial complex occurred since the second half of the 2000s, their resource and innovative investment provision. Peculiarities of the procurement of agricultural raw materials on farms and agricultural enterprises are determined. The authors also focus on the effectiveness and efficiency of potential of food industries of agro-industrial complex, as well as develop proposals on their improvement.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470
metadata.dc.identifier.udc: 658:664.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
potencial_xarchovyx.pdf340,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.