Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.contributor.authorУдова, Людмила Олегівна-
dc.contributor.authorUdova, Lyudmila-
dc.contributor.authorВарченко, Ольга Миронівна-
dc.contributor.authorVarchenko, Olga-
dc.date.accessioned2019-08-08T07:44:10Z-
dc.date.available2019-08-08T07:44:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрисанов Д. Ф. Потенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використання / Д.Ф. Крисанов, Л.О. Удова, О.М. Варченко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер. Фінанси і кредит. – 2013. – №. 1. – С. 121-135.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470-
dc.descriptionThe authors analyze structural changes in the food industry of the Ukrainian agro-industrial complex occurred since the second half of the 2000s, their resource and innovative investment provision. Peculiarities of the procurement of agricultural raw materials on farms and agricultural enterprises are determined. The authors also focus on the effectiveness and efficiency of potential of food industries of agro-industrial complex, as well as develop proposals on their improvement.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано структурні зрушення в харчових галузях вітчизняного АПК, що відбулися з другої половини 2000-них років, їх ресурсне та інноваційно-інвестиційне забезпечення. Розкрито особливості заготівлі аграрної сировини в господарствах населення та сільськогосподарських підприємствах. Висвітлено зрушення в результативності та ефективності використання потенціалу харчових галузей АПК, розроблено пропозиції щодо їх підвищення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectаграрні підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectпотенціалuk_UA
dc.subjectpotentialuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleПотенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використанняuk_UA
dc.title.alternativePotential of food processing industries of Ukraine: structural transformations and efficiency of useuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc658:664.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
potencial_xarchovyx.pdf340,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.