Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крисанов, Дмитро Федосович | - |
dc.contributor.author | Krysanov, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Удова, Людмила Олегівна | - |
dc.contributor.author | Udova, Lyudmila | - |
dc.contributor.author | Варченко, Ольга Миронівна | - |
dc.contributor.author | Varchenko, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T07:44:10Z | - |
dc.date.available | 2019-08-08T07:44:10Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Крисанов Д. Ф. Потенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використання / Д.Ф. Крисанов, Л.О. Удова, О.М. Варченко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер. Фінанси і кредит. – 2013. – №. 1. – С. 121-135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2470 | - |
dc.description | The authors analyze structural changes in the food industry of the Ukrainian agro-industrial complex occurred since the second half of the 2000s, their resource and innovative investment provision. Peculiarities of the procurement of agricultural raw materials on farms and agricultural enterprises are determined. The authors also focus on the effectiveness and efficiency of potential of food industries of agro-industrial complex, as well as develop proposals on their improvement. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано структурні зрушення в харчових галузях вітчизняного АПК, що відбулися з другої половини 2000-них років, їх ресурсне та інноваційно-інвестиційне забезпечення. Розкрито особливості заготівлі аграрної сировини в господарствах населення та сільськогосподарських підприємствах. Висвітлено зрушення в результативності та ефективності використання потенціалу харчових галузей АПК, розроблено пропозиції щодо їх підвищення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | аграрні підприємства | uk_UA |
dc.subject | agricultural enterprises | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.subject | potential | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Потенціал харчових галузей АПК України: структурні трансформації та результативність використання | uk_UA |
dc.title.alternative | Potential of food processing industries of Ukraine: structural transformations and efficiency of use | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 658:664.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
potencial_xarchovyx.pdf | 340,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.