Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1720
Title: Оцінка зразків кукурудзи на посухостійкість методом визначення фракційного складу води
Other Titles: Evaluation of corn samples on drought resistance by method of determination fractional water composition
Authors: Грабовська, Тетяна Олександрівна
Grabovska, Tetiana
Keywords: вільна вода;зв’язана вода;кукурудза;посухостійкість;сахароза;bound water;free water;corn;drought resistance;sucrose;свободная вода;связанная вода;кукуруза;засухоустойчивость
Issue Date: 2009
Publisher: Донецький національний університет
Citation: Грабовська Т.О. Оцінка зразків кукурудзи на посухостійкість методом визначення фракційного складу води / Т.О.Грабовська // Фундаментальні та прикладні дослідження в біології: матеріали І міжнар. наукової конфер. студентів, аспірантів та молодих учених 23-26 лютого 2009 р.- Донецьк, 2009 .- С. 222-223
Abstract: Визначено посухостійкі зразки кукурудзи за фракційним складом води. Кількість зв’язаної води булла більшою у рослин, які пройшли добір. Кожен рік форми, які відбирались на фон ісахарози підвищеної концентрації, мали більший вміст зв’язаної води. Определены засухоустойчивые образцы кукурузы по фракционному составу воды. Количество связанной воды было больше у растений, прошедших отбор. Каждый год формы, которые отбирались на фоне сахарозы с повышенной концентрацией, имели большее содержание связанной воды.
Description: Drought-resistant corn samples were selectedby fractional composition of water. The amount of bound water was higher in the selected plants. Each year, the forms that were selected on high concentration of sucrose, had a higher content of bound water.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1720
metadata.dc.identifier.udc: 633.15:631.52
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otsinka_zrazkiv_kukurudzy.pdf358,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.