Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1720
Назва: Оцінка зразків кукурудзи на посухостійкість методом визначення фракційного складу води
Інші назви: Evaluation of corn samples on drought resistance by method of determination fractional water composition
Автори: Грабовська, Тетяна Олександрівна
Grabovska, Tetiana
Ключові слова: вільна вода;зв’язана вода;кукурудза;посухостійкість;сахароза;bound water;free water;corn;drought resistance;sucrose;свободная вода;связанная вода;кукуруза;засухоустойчивость
Дата публікації: 2009
Видавництво: Донецький національний університет
Бібліографічний опис: Грабовська Т.О. Оцінка зразків кукурудзи на посухостійкість методом визначення фракційного складу води / Т.О.Грабовська // Фундаментальні та прикладні дослідження в біології: матеріали І міжнар. наукової конфер. студентів, аспірантів та молодих учених 23-26 лютого 2009 р.- Донецьк, 2009 .- С. 222-223
Короткий огляд (реферат): Визначено посухостійкі зразки кукурудзи за фракційним складом води. Кількість зв’язаної води булла більшою у рослин, які пройшли добір. Кожен рік форми, які відбирались на фон ісахарози підвищеної концентрації, мали більший вміст зв’язаної води. Определены засухоустойчивые образцы кукурузы по фракционному составу воды. Количество связанной воды было больше у растений, прошедших отбор. Каждый год формы, которые отбирались на фоне сахарозы с повышенной концентрацией, имели большее содержание связанной воды.
Опис: Drought-resistant corn samples were selectedby fractional composition of water. The amount of bound water was higher in the selected plants. Each year, the forms that were selected on high concentration of sucrose, had a higher content of bound water.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1720
УДК: 633.15:631.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otsinka_zrazkiv_kukurudzy.pdf358,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.