Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666
Title: | Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі |
Other Titles: | Antioxidants of biological origin in milk fat |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Ільніцький, Микола Григорович Ilnitskiy, Мikolay |
Keywords: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;milk fat;antioxidants;black;red pepper;окисление |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Загоруй Л.П. Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань, М.Г. Ільніцький // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2004. – №2(11). – С.54–57. |
Abstract: | Вивчено вплив біоантиоксидантів (чорного і червоного перцю, гвоздики, цедри лимону, ваніліну, кориці) на стійкість топленого масла при зберіганні. Показана антиокислювальна активність добавок при різних умовах зберігання масла. Изучено влияние биоантиоксидантов (черного и красного перца, гвоздики, цедры лимона, ванилина, корицы) на стойкость топленого масла при хранении. Показана антиокислительная активность добавок при различных условиях хранения масла. |
Description: | Influence of bioantioxidants use (black and red pepper, cloves, dried lemon, vanillin, cinnamon) on butter keeping quality was studied. Antioxidizing activity of additives under various conditions of storage is shown. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydanty_biolohichnoho.pdf | 366,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.