Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666
Title: Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі
Other Titles: Antioxidants of biological origin in milk fat
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ільніцький, Микола Григорович
Ilnitskiy, Мikolay
Keywords: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;milk fat;antioxidants;black;red pepper;окисление
Issue Date: 2004
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Загоруй Л.П. Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань, М.Г. Ільніцький // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2004. – №2(11). – С.54–57.
Abstract: Вивчено вплив біоантиоксидантів (чорного і червоного перцю, гвоздики, цедри лимону, ваніліну, кориці) на стійкість топленого масла при зберіганні. Показана антиокислювальна активність добавок при різних умовах зберігання масла. Изучено влияние биоантиоксидантов (черного и красного перца, гвоздики, цедры лимона, ванилина, корицы) на стойкость топленого масла при хранении. Показана антиокислительная активность добавок при различных условиях хранения масла.
Description: Influence of bioantioxidants use (black and red pepper, cloves, dried lemon, vanillin, cinnamon) on butter keeping quality was studied. Antioxidizing activity of additives under various conditions of storage is shown.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666
metadata.dc.identifier.udc: 637.285.05.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antyoksydanty_biolohichnoho.pdf366,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.