Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Ільніцький, Микола Григорович | - |
dc.contributor.author | Ilnitskiy, Мikolay | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-02T17:48:06Z | - |
dc.date.available | 2018-12-02T17:48:06Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань, М.Г. Ільніцький // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2004. – №2(11). – С.54–57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666 | - |
dc.description | Influence of bioantioxidants use (black and red pepper, cloves, dried lemon, vanillin, cinnamon) on butter keeping quality was studied. Antioxidizing activity of additives under various conditions of storage is shown. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив біоантиоксидантів (чорного і червоного перцю, гвоздики, цедри лимону, ваніліну, кориці) на стійкість топленого масла при зберіганні. Показана антиокислювальна активність добавок при різних умовах зберігання масла. Изучено влияние биоантиоксидантов (черного и красного перца, гвоздики, цедры лимона, ванилина, корицы) на стойкость топленого масла при хранении. Показана антиокислительная активность добавок при различных условиях хранения масла. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | black | uk_UA |
dc.subject | red pepper | uk_UA |
dc.subject | окисление | uk_UA |
dc.title | Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidants of biological origin in milk fat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.285.05.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydanty_biolohichnoho.pdf | 366,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.