Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorІльніцький, Микола Григорович-
dc.contributor.authorIlnitskiy, Мikolay-
dc.date.accessioned2018-12-02T17:48:06Z-
dc.date.available2018-12-02T17:48:06Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань, М.Г. Ільніцький // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2004. – №2(11). – С.54–57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666-
dc.descriptionInfluence of bioantioxidants use (black and red pepper, cloves, dried lemon, vanillin, cinnamon) on butter keeping quality was studied. Antioxidizing activity of additives under various conditions of storage is shown.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив біоантиоксидантів (чорного і червоного перцю, гвоздики, цедри лимону, ваніліну, кориці) на стійкість топленого масла при зберіганні. Показана антиокислювальна активність добавок при різних умовах зберігання масла. Изучено влияние биоантиоксидантов (черного и красного перца, гвоздики, цедры лимона, ванилина, корицы) на стойкость топленого масла при хранении. Показана антиокислительная активность добавок при различных условиях хранения масла.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectblackuk_UA
dc.subjectred pepperuk_UA
dc.subjectокислениеuk_UA
dc.titleАнтиоксиданти біологічного походження у молочному жиріuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidants of biological origin in milk fatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydanty_biolohichnoho.pdf366,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.