Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1630
Назва: Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства
Інші назви: Evaluation criteria quality and safety of frozen fish
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: харчове законодавство;безпечність харчових продуктів;система управління безпечністю харчових продуктів;НАССР;державний контроль;небезпечні фактори;ризик;фактори ризику;food legislation;food safety;system of food safety;HACCP;state control;hazards;risks;risk factors;пищевое законодательство;безопасность пищевых продуктов;система управления безопасностью пищевых продуктов;НАССР;государственный контроль;опасные факторы;риск;факторы риска
Дата публікації: лют-2018
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства / О.А. Хіцька // Зб. наук. праць ХДЗВА: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. – Вип 35, ч. 2, том 3.– Харків, 2018. – С. 102–107.
Короткий огляд (реферат): У статті наведений аналіз базових принципів та механізмів міжнародної системи офіційного інспектування харчових продуктів як однієї з найбільш ефективних і дієвих у світі, а також стану та шляхів імплементації харчового законодавства України до ризик-орієнтованого підходу щодо контролю безпечності харчових продуктів. В статье приведен анализ базовых принципов и механизмов международной системы официального инспектирования пищевых продуктов как одной из наиболее эффективных и действенных в мире, а также состояния и путей имплементации пищевого законодательства Украины к риск-ориентированного подхода к контролю безопасности пищевых продуктов.
Опис: In the article the analysis of basic principles and mechanisms of the international system of official inspection of food as one of the most effective and efficient in the world, and also the state and ways of implementation of Ukraine's food risk-based approach to food safety. Food legislation in the European Union and in other countries in the world includes both hazard- and risk-based approaches for ensuring safety. The basic concept is that the risks in the food industry is a risk to human health, so their analysis is aimed at food safety as a guarantee of consumer protection. Described advantages of risk-based monitoring system in comparison with the traditional method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1630
УДК: 614.3/.8.026.1:613.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rizik-orієntovana_sistema_kontrolju_bezpechnostі_harchovih_produktіv.pdf7,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.