Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2018-11-27T11:17:36Z-
dc.date.available2018-11-27T11:17:36Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства / О.А. Хіцька // Зб. наук. праць ХДЗВА: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. – Вип 35, ч. 2, том 3.– Харків, 2018. – С. 102–107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1630-
dc.descriptionIn the article the analysis of basic principles and mechanisms of the international system of official inspection of food as one of the most effective and efficient in the world, and also the state and ways of implementation of Ukraine's food risk-based approach to food safety. Food legislation in the European Union and in other countries in the world includes both hazard- and risk-based approaches for ensuring safety. The basic concept is that the risks in the food industry is a risk to human health, so their analysis is aimed at food safety as a guarantee of consumer protection. Described advantages of risk-based monitoring system in comparison with the traditional method.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведений аналіз базових принципів та механізмів міжнародної системи офіційного інспектування харчових продуктів як однієї з найбільш ефективних і дієвих у світі, а також стану та шляхів імплементації харчового законодавства України до ризик-орієнтованого підходу щодо контролю безпечності харчових продуктів. В статье приведен анализ базовых принципов и механизмов международной системы официального инспектирования пищевых продуктов как одной из наиболее эффективных и действенных в мире, а также состояния и путей имплементации пищевого законодательства Украины к риск-ориентированного подхода к контролю безопасности пищевых продуктов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.subjectхарчове законодавствоuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectфактори ризикуuk_UA
dc.subjectfood legislationuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectsystem of food safetyuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjecthazardsuk_UA
dc.subjectrisksuk_UA
dc.subjectrisk factorsuk_UA
dc.subjectпищевое законодательствоuk_UA
dc.subjectбезопасность пищевых продуктовuk_UA
dc.subjectсистема управления безопасностью пищевых продуктовuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectгосударственный контрольuk_UA
dc.subjectопасные факторыuk_UA
dc.subjectрискuk_UA
dc.subjectфакторы рискаuk_UA
dc.titleРизик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation criteria quality and safety of frozen fishuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.3/.8.026.1:613.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rizik-orієntovana_sistema_kontrolju_bezpechnostі_harchovih_produktіv.pdf7,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.