Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15123
Назва: Food Defense: захист харчової продукції від фальсифікації та навмисного забруднення
Інші назви: Food Defense: protecting food products from adulteration and intentional contamination
Автори: Дазіденко, Діана Олександрівна
Dazidenko, Diana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: Food Defense;захист харчових продуктів;ризик;фальсифікація;навмисне забруднення;шахрайство;харчова продукція;харчові продукти;food protection;risk;falsification;intentional pollution;fraud;food products;food products
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Дазіденко Д.О. Food defense: захист харчової продукції від фальсифікації та навмисного забруднення / Д.О. Дазіденко, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.66-67.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті питання щодо необхідності підвищення обізнаності у сфері захисту харчових продуктів на всіх рівнях харчового ланцюга для зниження потенційного ризику навмисного забруднення та шахрайства з харчовими продуктами.
Опис: Issues were considered regarding the need to raise awareness in the field of food safety at all levels of the food chain to reduce the potential risk of intentional contamination and food fraud.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15123
УДК: 614.31:612.392:006
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
food_defense_захист харчової.pdf586,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.