Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15122
Назва: Необхідність перманентного підвищення якості харчової продукції
Інші назви: The need for permanent improvement of the quality of food products
Автори: Бартош, Аліна Віталіївна
Bartosh, Alina
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: харчова продукція;стандарті ISO 9001;якість;підвищення якості;експертиза;ветеринарно-санітарна експертиза;food products;ISO 9001 standard;quality;quality improvement;expertise;veterinary and sanitary examination
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Бартош А.В. Необхідність перманентного підвищення якості харчової продукції / А.В. Бартош, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.64-66.
Короткий огляд (реферат): Викладені основні тези стосовно вимоги, викладеної в міжнародному стандарті ISO 9001 щодо постійного поліпшення харчової продукції, незважаючи на те, що вона може бути апріорі якісною і споживач задоволений
Опис: The main theses are presented regarding the requirement set out in the international standard ISO 9001 regarding the continuous improvement of food products, despite the fact that they may be of a priori high quality and the consumer is satisfied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15122
УДК: 614.31:006:658.62.018
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
neobhidnist'_permanentnogo.pdf733,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.