Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15122| Title: | Необхідність перманентного підвищення якості харчової продукції |
| Other Titles: | The need for permanent improvement of the quality of food products |
| Authors: | Бартош, Аліна Віталіївна Bartosh, Alina Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
| Keywords: | харчова продукція;стандарті ISO 9001;якість;підвищення якості;експертиза;ветеринарно-санітарна експертиза;food products;ISO 9001 standard;quality;quality improvement;expertise;veterinary and sanitary examination |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | БНАУ |
| Citation: | Бартош А.В. Необхідність перманентного підвищення якості харчової продукції / А.В. Бартош, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.64-66. |
| Abstract: | Викладені основні тези стосовно вимоги, викладеної в міжнародному стандарті ISO 9001 щодо постійного поліпшення харчової продукції, незважаючи на те, що вона може бути апріорі якісною і споживач задоволений |
| Description: | The main theses are presented regarding the requirement set out in the international standard ISO 9001 regarding the continuous improvement of food products, despite the fact that they may be of a priori high quality and the consumer is satisfied. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15122 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:006:658.62.018 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| neobhidnist'_permanentnogo.pdf | 733,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.