Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14955| Назва: | Аналіз та удосконалення технології посічених рибних напівфабрикатів |
| Інші назви: | Analysis and improvement of technology of chopped fish semi -finished products |
| Автори: | Мархай, Дарія Олександрівна Marhai, Daria |
| Ключові слова: | рибні котлети;fish cutlets;напівфабрикати;semi-finished products;хек;hake fish;висівки;bran |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | БНАУ |
| Бібліографічний опис: | Мархай Д. О. Аналіз та удосконалення технології посічених рибних напівфабрикатів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. - Біла Церква, 2024. - 49 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У випускній кваліфікаційній роботі магістра зроблено ретельний аналіз технології виробництва рибних напівфабрикатів, а саме рибних котлет традиційної рецептури, а також рибних котлет з висівками. Особливу увагу при написанні кваліфікаційної роботи було приділено розгляду можливостей виробництва та розробці рецептури рибних напівфабрикатів, а саме котлет. Нами було ретельно проаналізовано технологію виробництва рибних котлет за традиційною технологією та зроблено технологічний розрахунок. Для удосконаленої технології підібрано сучасне технологічне обладнання. Нині актуальним є подальше розширення асортименту рибних напівфабрикатів оздоровчого напрямку, що дасть змогу залучити більше число покупців. Тому нами запропоновано технологія виробництва напівфабрикатів «Котлети рибні з висівками». Впровадження у виробництво нового рецепту напівфабрикатів є економічно доцільним, оскільки його рентабельність становить 50,5 %. Кваліфікаційна робота магістра складається з 49 сторінок, 9 таблиць, 3 рисунки, списку використаних джерел, що включає 33 найменування |
| Опис: | In the graduation qualification work of the master's a thorough analysis of the technology of production of fish semi-finished products, namely fish cutlets of traditional recipe, as well as fish cutlets with bran. Particular attention was paid to the consideration of the possibilities of production and the development of the recipe of fish semi -finished products, namely the cutlet. We carefully analyzed the technology of production of fish cutlets by traditional technology and technological calculation was made. Modern technological equipment was selected for the improved technology. Currently, the further expansion of the assortment of fish semi-finished products for the health sector is relevant, which will make it possible to attract a larger number of buyers. Therefore, we have offered the technology of production of semi -finished products "Cutlets of fish with bran". The introduction into the production of a new semi -finished product recipe is economically appropriate because its retability is 50.5 %. Master's qualification work consists of 49 pages, 9 tables, 3 figures, a list of sources used, including 33 names. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14955 |
| УДК: | 637.521 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ilovepdf_merged (26)МАРХАЙ.pdf | 887,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.