Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМархай, Дарія Олександрівна-
dc.contributor.authorMarhai, Daria-
dc.date.accessioned2025-10-28T09:50:05Z-
dc.date.available2025-10-28T09:50:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМархай Д. О. Аналіз та удосконалення технології посічених рибних напівфабрикатів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. - Біла Церква, 2024. - 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14955-
dc.descriptionIn the graduation qualification work of the master's a thorough analysis of the technology of production of fish semi-finished products, namely fish cutlets of traditional recipe, as well as fish cutlets with bran. Particular attention was paid to the consideration of the possibilities of production and the development of the recipe of fish semi -finished products, namely the cutlet. We carefully analyzed the technology of production of fish cutlets by traditional technology and technological calculation was made. Modern technological equipment was selected for the improved technology. Currently, the further expansion of the assortment of fish semi-finished products for the health sector is relevant, which will make it possible to attract a larger number of buyers. Therefore, we have offered the technology of production of semi -finished products "Cutlets of fish with bran". The introduction into the production of a new semi -finished product recipe is economically appropriate because its retability is 50.5 %. Master's qualification work consists of 49 pages, 9 tables, 3 figures, a list of sources used, including 33 names.uk_UA
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі магістра зроблено ретельний аналіз технології виробництва рибних напівфабрикатів, а саме рибних котлет традиційної рецептури, а також рибних котлет з висівками. Особливу увагу при написанні кваліфікаційної роботи було приділено розгляду можливостей виробництва та розробці рецептури рибних напівфабрикатів, а саме котлет. Нами було ретельно проаналізовано технологію виробництва рибних котлет за традиційною технологією та зроблено технологічний розрахунок. Для удосконаленої технології підібрано сучасне технологічне обладнання. Нині актуальним є подальше розширення асортименту рибних напівфабрикатів оздоровчого напрямку, що дасть змогу залучити більше число покупців. Тому нами запропоновано технологія виробництва напівфабрикатів «Котлети рибні з висівками». Впровадження у виробництво нового рецепту напівфабрикатів є економічно доцільним, оскільки його рентабельність становить 50,5 %. Кваліфікаційна робота магістра складається з 49 сторінок, 9 таблиць, 3 рисунки, списку використаних джерел, що включає 33 найменуванняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectрибні котлетиuk_UA
dc.subjectfish cutletsuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectхекuk_UA
dc.subjecthake fishuk_UA
dc.subjectвисівкиuk_UA
dc.subjectbranuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології посічених рибних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology of chopped fish semi -finished productsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.521uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_merged (26)МАРХАЙ.pdf887,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.