Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14758
Title: Аналіз технології виробництва та переробки продукції скотарства в ННДЦ БНАУ
Other Titles: Analysis of the technology of production and processing of livestock products in the NNDC of the BNA
Authors: Сич, Аліна Олександрівна
Sych, Alina
Keywords: скотарство;cattle breeding;умови утримання;keeping conditions;технологія;technology;продуктивність;productivity
Issue Date: 24-May-2024
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Сич А. О. Аналіз технології виробництва та переробки продукції скотарства в ННДЦ БНАУ: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник Ю. О. Балацький, доцент. — Біла Церква, 2024. — 53 с.
Abstract: Досліджено технологію виробництва та переробки продукції скотарства, санітарно-гігієнічні параметри мікроклімату у тваринницьких приміщеннях, проведено аналіз годівлі ВРХ в умовах ННДЦ БНАУ. Дослідження проводились загальноприйнятими зоотехнічними та зоогігієнічними методами з використанням сучасного обладнання для вимірювання параметрів мікроклімату. З’ясовано, що утримання ВРХ в господарстві відповідає всім вимогам ВНТП – АПК 01.05. Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми), забезпечуючи тваринам комфортні умови, збалансоване харчування та якісний ветеринарний контроль. Одержані результати можуть бути використані студентами технοлοгами з вирοбництвa та перерοбки прοдукції твaринництвa і спеціалістами господарств
Description: The technology of production and processing of livestock products, the sanitary and hygienic parameters of the microclimate in livestock premises were studied, and the analysis of cattle feeding in the conditions of the NNDC of the BNA was carried out. Research was carried out by generally accepted zootechnical and zoohygienic methods using modern equipment for measuring microclimate parameters. It was found that keeping cattle on the farm meets all the requirements of VNTP - APC 01.05. Livestock enterprises (complexes, farms, small farms), providing animals with comfortable conditions, balanced nutrition and high-quality veterinary control. The obtained results can be used by students, technologists in the production and processing of livestock products, and farm specialists.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14758
metadata.dc.identifier.udc: 636
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
204_D_Sych Alina.pdf463,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.