Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14758
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Аліна Олександрівна-
dc.contributor.authorSych, Alina-
dc.date.accessioned2025-10-01T09:43:33Z-
dc.date.available2025-10-01T09:43:33Z-
dc.date.issued2024-05-24-
dc.identifier.citationСич А. О. Аналіз технології виробництва та переробки продукції скотарства в ННДЦ БНАУ: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник Ю. О. Балацький, доцент. — Біла Церква, 2024. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14758-
dc.descriptionThe technology of production and processing of livestock products, the sanitary and hygienic parameters of the microclimate in livestock premises were studied, and the analysis of cattle feeding in the conditions of the NNDC of the BNA was carried out. Research was carried out by generally accepted zootechnical and zoohygienic methods using modern equipment for measuring microclimate parameters. It was found that keeping cattle on the farm meets all the requirements of VNTP - APC 01.05. Livestock enterprises (complexes, farms, small farms), providing animals with comfortable conditions, balanced nutrition and high-quality veterinary control. The obtained results can be used by students, technologists in the production and processing of livestock products, and farm specialists.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено технологію виробництва та переробки продукції скотарства, санітарно-гігієнічні параметри мікроклімату у тваринницьких приміщеннях, проведено аналіз годівлі ВРХ в умовах ННДЦ БНАУ. Дослідження проводились загальноприйнятими зоотехнічними та зоогігієнічними методами з використанням сучасного обладнання для вимірювання параметрів мікроклімату. З’ясовано, що утримання ВРХ в господарстві відповідає всім вимогам ВНТП – АПК 01.05. Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми), забезпечуючи тваринам комфортні умови, збалансоване харчування та якісний ветеринарний контроль. Одержані результати можуть бути використані студентами технοлοгами з вирοбництвa та перерοбки прοдукції твaринництвa і спеціалістами господарствuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectскотарствоuk_UA
dc.subjectcattle breedinguk_UA
dc.subjectумови утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping conditionsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва та переробки продукції скотарства в ННДЦ БНАУuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of production and processing of livestock products in the NNDC of the BNAuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Sych Alina.pdf463,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.