Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14757
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІсічко, Олексій Вікторович-
dc.contributor.authorIsichko, Oleksiy-
dc.date.accessioned2025-10-01T09:31:33Z-
dc.date.available2025-10-01T09:31:33Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІсічко О. В. Аналіз технології виробництва молока на роботизованій фермі ТДВ «Терезине» та його переробки в умовах молокозаводу: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока та м'яса; Наук. керівник О. В. Борщ, доцент. — Біла Церква, 2025. — 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14757-
dc.descriptionThe application of innovative technology of dairy cattle technology at TDV "Terezina" made it possible to milk cows in a robotic mode, provide individual feeding of concentrated fodder to dairy cows according to their milk yield, clean passages from manure with a scraper unit, and transport it through pipes to the tank; this contributed to the reduction of labor costs for the production of 1 liter of milk on the farm to 0.76 l-hour. Processing of milk obtained on the farm into "Bukovynskyi" cheese can provide an opportunity to significantly increase profits on the farm compared to its direct sale at the processing enterprise.uk_UA
dc.description.abstractЗастосування інноваційної технології молочного скотарства технології у ТДВ «Терезине» дала можливість проводити доїння корів у роботизованому режимі, забезпечити індивідуальне згодовування концентрованих кормів дійним коровам згідно з їхніми надоями, виконувати очищення проходів від гною скреперною установкою, і по трубах транспортувати його в резервуар; це дало сприяло зниженню затрат праці на виробництво 1ц молока по фермі до 0,76 л-год. Переробка молока, отриманого на фермі, на сир «Буковинський» може дати можливість значно підвищити прибутки по фермі порівняно з прямою реалізацією його на переробне підприємство.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectскотарствоuk_UA
dc.subjectcattle breedinguk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectmilkinguk_UA
dc.subjectіндивідуальне згодовуванняuk_UA
dc.subjectindividual feedinguk_UA
dc.subjectПереробка молокаuk_UA
dc.subjectMilk processinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока на роботизованій фермі ТДВ «Терезине» та його переробки в умовах молокозаводу.uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production at the robotic farm of TDV "Terezine" and its processing at the dairy.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Isichko_O.pdf478,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.