Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14757
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ісічко, Олексій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Isichko, Oleksiy | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-01T09:31:33Z | - |
dc.date.available | 2025-10-01T09:31:33Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ісічко О. В. Аналіз технології виробництва молока на роботизованій фермі ТДВ «Терезине» та його переробки в умовах молокозаводу: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока та м'яса; Наук. керівник О. В. Борщ, доцент. — Біла Церква, 2025. — 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14757 | - |
dc.description | The application of innovative technology of dairy cattle technology at TDV "Terezina" made it possible to milk cows in a robotic mode, provide individual feeding of concentrated fodder to dairy cows according to their milk yield, clean passages from manure with a scraper unit, and transport it through pipes to the tank; this contributed to the reduction of labor costs for the production of 1 liter of milk on the farm to 0.76 l-hour. Processing of milk obtained on the farm into "Bukovynskyi" cheese can provide an opportunity to significantly increase profits on the farm compared to its direct sale at the processing enterprise. | uk_UA |
dc.description.abstract | Застосування інноваційної технології молочного скотарства технології у ТДВ «Терезине» дала можливість проводити доїння корів у роботизованому режимі, забезпечити індивідуальне згодовування концентрованих кормів дійним коровам згідно з їхніми надоями, виконувати очищення проходів від гною скреперною установкою, і по трубах транспортувати його в резервуар; це дало сприяло зниженню затрат праці на виробництво 1ц молока по фермі до 0,76 л-год. Переробка молока, отриманого на фермі, на сир «Буковинський» може дати можливість значно підвищити прибутки по фермі порівняно з прямою реалізацією його на переробне підприємство. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.subject | скотарство | uk_UA |
dc.subject | cattle breeding | uk_UA |
dc.subject | доїння | uk_UA |
dc.subject | milking | uk_UA |
dc.subject | індивідуальне згодовування | uk_UA |
dc.subject | individual feeding | uk_UA |
dc.subject | Переробка молока | uk_UA |
dc.subject | Milk processing | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва молока на роботизованій фермі ТДВ «Терезине» та його переробки в умовах молокозаводу. | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the technology of milk production at the robotic farm of TDV "Terezine" and its processing at the dairy. | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Isichko_O.pdf | 478,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.