Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14717
Назва: Удосконалення технології фруктових соків
Інші назви: Improvement of fruit juice technology
Автори: Ковган, Владислав Олександрович
Kovhan, Vladyslav
Ключові слова: фрукти;fruits;сік;juice;технологія;technology;екстракт;extract;біологічна цінність;biological value
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Ковган В. О. Удосконалення технології фруктових соків: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Ломова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз технології фруктових соків вітчизняного виробництва, досліджено можливість використання екстактів лікарських рослин, які формують смако-ароматичні властивості, посилюючи смак і аромат. Окрім цього використання екстракти лікарських рослин надає продукту профілактичних властивостей і робить його функціональним. Є можливість розширення кола споживачів. В роботі використано статистичний аналіз та стандартні і загальноприйняті фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні методи контролю якості сировини, матеріалів та готового продукту. Доведено раціональність використання екстрактів та ферментів за технології фруктових соків. Проведено контроль властивостей продукту за фасування і зберігання. Результати роботи можуть бути використані у виробництві без додаткового переоснащення, що є економічно вигідно. Кваліфікаційна робота магістра містить 46 сторінок, 12 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел із 33 найменувань.
Опис: The technology of domestic fruit juices was analyzed, and the possibility of using medicinal plant extracts, which form flavor and aroma properties, enhancing taste and aroma, was investigated. In addition, the use of medicinal plant extracts gives the product prophylactic properties and makes it functional. This expands the range of consumers. The work used statistical analysis and standard and generally accepted physicochemical, microbiological, and organoleptic methods for quality control of raw materials, materials, and finished products. The rationality of using extracts and enzymes in fruit juice technology was proven. The properties of the product were controlled during packaging and storage. The results of the work can be used in production without additional reequipment, which is economically beneficial. The master's qualification work contains 46 pages, 12 tables, 3 pictures, and a list of 33 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14717
УДК: 663.81
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковган репозитарій (2).pdf435,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.