Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовган, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorKovhan, Vladyslav-
dc.date.accessioned2025-09-29T09:19:25Z-
dc.date.available2025-09-29T09:19:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКовган В. О. Удосконалення технології фруктових соків: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Ломова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14717-
dc.descriptionThe technology of domestic fruit juices was analyzed, and the possibility of using medicinal plant extracts, which form flavor and aroma properties, enhancing taste and aroma, was investigated. In addition, the use of medicinal plant extracts gives the product prophylactic properties and makes it functional. This expands the range of consumers. The work used statistical analysis and standard and generally accepted physicochemical, microbiological, and organoleptic methods for quality control of raw materials, materials, and finished products. The rationality of using extracts and enzymes in fruit juice technology was proven. The properties of the product were controlled during packaging and storage. The results of the work can be used in production without additional reequipment, which is economically beneficial. The master's qualification work contains 46 pages, 12 tables, 3 pictures, and a list of 33 references.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз технології фруктових соків вітчизняного виробництва, досліджено можливість використання екстактів лікарських рослин, які формують смако-ароматичні властивості, посилюючи смак і аромат. Окрім цього використання екстракти лікарських рослин надає продукту профілактичних властивостей і робить його функціональним. Є можливість розширення кола споживачів. В роботі використано статистичний аналіз та стандартні і загальноприйняті фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні методи контролю якості сировини, матеріалів та готового продукту. Доведено раціональність використання екстрактів та ферментів за технології фруктових соків. Проведено контроль властивостей продукту за фасування і зберігання. Результати роботи можуть бути використані у виробництві без додаткового переоснащення, що є економічно вигідно. Кваліфікаційна робота магістра містить 46 сторінок, 12 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел із 33 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectсікuk_UA
dc.subjectjuiceuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectекстрактuk_UA
dc.subjectextractuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleУдосконалення технології фруктових соківuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of fruit juice technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.81uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковган репозитарій (2).pdf435,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.