Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14604
Назва: | Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в СФК “Нива” Київської області |
Інші назви: | Analysis of production and processing technology of pig production in Niva SFC of the Kyiv region |
Автори: | Поправка, Руслан Віталійович Popravka, Ruslan |
Ключові слова: | технологія;technology;ремонтний молодняк;repair young;плодючість;yield;молочність;milk;збереження;conservation;собівартість;cost;рентабельність;profitability;свиноматки;sows;відгодівля;fattening;комбікорм;compound feed;прирости;gains;первинна переробка;primary processing;ритми виробництва;production rhythms |
Дата публікації: | 22-тра-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Поправка Р. В. Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в СФК “Нива” Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник П. І. Кузьменко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | На підприємстві СФК «Нива» Київської області проведено аналіз технології виробництва та переробки свинини, та проведено комплексну оцінку якості вирощування та відтворення свиней всіх технологічних груп. У аналізі та дослідженнях використано виробничі, технологічні та економічні дані за останні три роки. Використовували при аналізі господарської діяльності –зооінженерні, аналітичні, статистичні та економічні методи досліджень. Прикладні методологічні підходи, методи статистичного аналізу. При аналізі (виявлено, доведено, підтверджено) резерв збільшення виробництва свинини. Зроблено висновок та пропозиції по господарству, що впровадження розроблених заходів дозволить покращити та збільшити виробництво продукції свинарства. Деякі результати аналізу можуть бути використані на практиці в галузі свинарства. |
Опис: | An analysis of pork production and processing technology was carried out at the enterprise of SFC "Niva" of the Kyiv region, and a comprehensive assessment of the quality of breeding and reproduction of pigs of all technological groups was carried out. Production, technological and economic data for the last three years were used in the analysis and research. Zooengineering, analytical, statistical and economic research methods were used in the analysis of economic activity. Applied methodological approaches, methods of statistical analysis. During the analysis (revealed, proven, confirmed) the reserve for increasing pork production. The conclusion and proposals for the economy were made that the implementation of the developed measures will improve and increase the production of pig farming products. Some results of the analysis can be used in practice in the field of pig breeding. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14604 |
УДК: | 636.4 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Popravka R.pdf | 422,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.