Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14604
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоправка, Руслан Віталійович-
dc.contributor.authorPopravka, Ruslan-
dc.date.accessioned2025-09-15T07:52:59Z-
dc.date.available2025-09-15T07:52:59Z-
dc.date.issued2024-05-22-
dc.identifier.citationПоправка Р. В. Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в СФК “Нива” Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник П. І. Кузьменко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14604-
dc.descriptionAn analysis of pork production and processing technology was carried out at the enterprise of SFC "Niva" of the Kyiv region, and a comprehensive assessment of the quality of breeding and reproduction of pigs of all technological groups was carried out. Production, technological and economic data for the last three years were used in the analysis and research. Zooengineering, analytical, statistical and economic research methods were used in the analysis of economic activity. Applied methodological approaches, methods of statistical analysis. During the analysis (revealed, proven, confirmed) the reserve for increasing pork production. The conclusion and proposals for the economy were made that the implementation of the developed measures will improve and increase the production of pig farming products. Some results of the analysis can be used in practice in the field of pig breeding.uk_UA
dc.description.abstractНа підприємстві СФК «Нива» Київської області проведено аналіз технології виробництва та переробки свинини, та проведено комплексну оцінку якості вирощування та відтворення свиней всіх технологічних груп. У аналізі та дослідженнях використано виробничі, технологічні та економічні дані за останні три роки. Використовували при аналізі господарської діяльності –зооінженерні, аналітичні, статистичні та економічні методи досліджень. Прикладні методологічні підходи, методи статистичного аналізу. При аналізі (виявлено, доведено, підтверджено) резерв збільшення виробництва свинини. Зроблено висновок та пропозиції по господарству, що впровадження розроблених заходів дозволить покращити та збільшити виробництво продукції свинарства. Деякі результати аналізу можуть бути використані на практиці в галузі свинарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectремонтний молоднякuk_UA
dc.subjectrepair younguk_UA
dc.subjectплодючістьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectмолочністьuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectзбереженняuk_UA
dc.subjectconservationuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectcostuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjectсвиноматкиuk_UA
dc.subjectsowsuk_UA
dc.subjectвідгодівляuk_UA
dc.subjectfatteninguk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectприростиuk_UA
dc.subjectgainsuk_UA
dc.subjectпервинна переробкаuk_UA
dc.subjectprimary processinguk_UA
dc.subjectритми виробництваuk_UA
dc.subjectproduction rhythmsuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в СФК “Нива” Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of production and processing technology of pig production in Niva SFC of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Popravka R.pdf422,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.