Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14577
Назва: Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області
Інші назви: Analysis of the technology of production and processing of pig products in LLC "Lozova" of Dnipropetrovsk region
Автори: Мостова, Вікторія Іванівна
Mostova, Viktoria
Ключові слова: свинарство;pig breeding;мікроклімат;microclimate;продуктивність;productivity;переробка;processing;технологія;technology;санітарія;sanitation;економічна ефективність;economic efficiency
Дата публікації: 20-тра-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Мостова В. І. Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. В. Малина, доцент. — Біла Церква, 2024. — 52 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва і переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області». Використано: загальні та спеціальні зоотехнічні, санітарно-гігієнічні та варіаційно-статистичні методи досліджень. Виявлено (з’ясовано, доведено, підтверджено). В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра встановлено: - технологія виробництва продукції свинарства в ТОВ «Лозове» за основними показниками відповідає Відомчим нормам технологічного проектування: "Свинарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми)". ВНТП-АПК-02.05, а технологія забою та переробки продукції свинарства на спеціалізованому підприємстві – Відомчим нормам технологічного проектування. "Підприємства по забою худоби, птиці, кролів та переробці продуктів забою". ВНТП-АПК-23.06. Зроблено висновок, що: умови утримання, годівля, селекційноплемінна робота у стаді тварин в ТОВ «Лозове» за основними показниками відповідають зоотехнічним та санітарно-гігієнічним вимогам. Одержані результати можуть бути використані у навчальному процесі для студентів БТФ. при читанні курсу лекцій і проведенні практичних занять з дисциплін: «Гігієна та добробут тварин»; «Санітарногігієнічні вимоги до виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Профілактика хвороб тварин».
Опис: The technology of production and processing of pig products at LLC "Lozova" of Dnipropetrovsk region was studied. Used: general and special zootechnical, sanitary-hygienic and variationalstatistical research methods. Revealed (found out, proven, confirmed). As a result of completing the bachelor's qualification work, it was established: - the production technology of pig farming products at "Lozove" LLC, according to the main indicators, corresponds to the Departmental norms of technological design: "Pig enterprises (complexes, farms, small farms)". VNTPАПК-02.05, and the technology of slaughter and processing of pig products at a specialized enterprise - Departmental norms of technological design. "Enterprises for slaughtering livestock, poultry, rabbits and processing slaughter products". VNTP-APK-23.06. It was concluded that: conditions of keeping, feeding, selection and breeding work in the herd of animals in LLC "Lozove" according to the main indicators meet zootechnical and sanitary-hygienic requirements. The obtained results can be used in the educational process for BTF students. when reading a course of lectures and conducting practical classes in the disciplines: "Hygiene and animal welfare"; "Sanitary and hygienic requirements for the production and processing of livestock products" and "Prevention of animal diseases".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14577
УДК: 636.4
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Mostova Viktoria.pdf410,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.