Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мостова, Вікторія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Mostova, Viktoria | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-11T07:53:21Z | - |
dc.date.available | 2025-09-11T07:53:21Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-20 | - |
dc.identifier.citation | Мостова В. І. Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. В. Малина, доцент. — Біла Церква, 2024. — 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14577 | - |
dc.description | The technology of production and processing of pig products at LLC "Lozova" of Dnipropetrovsk region was studied. Used: general and special zootechnical, sanitary-hygienic and variationalstatistical research methods. Revealed (found out, proven, confirmed). As a result of completing the bachelor's qualification work, it was established: - the production technology of pig farming products at "Lozove" LLC, according to the main indicators, corresponds to the Departmental norms of technological design: "Pig enterprises (complexes, farms, small farms)". VNTPАПК-02.05, and the technology of slaughter and processing of pig products at a specialized enterprise - Departmental norms of technological design. "Enterprises for slaughtering livestock, poultry, rabbits and processing slaughter products". VNTP-APK-23.06. It was concluded that: conditions of keeping, feeding, selection and breeding work in the herd of animals in LLC "Lozove" according to the main indicators meet zootechnical and sanitary-hygienic requirements. The obtained results can be used in the educational process for BTF students. when reading a course of lectures and conducting practical classes in the disciplines: "Hygiene and animal welfare"; "Sanitary and hygienic requirements for the production and processing of livestock products" and "Prevention of animal diseases". | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено технологію виробництва і переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області». Використано: загальні та спеціальні зоотехнічні, санітарно-гігієнічні та варіаційно-статистичні методи досліджень. Виявлено (з’ясовано, доведено, підтверджено). В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра встановлено: - технологія виробництва продукції свинарства в ТОВ «Лозове» за основними показниками відповідає Відомчим нормам технологічного проектування: "Свинарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми)". ВНТП-АПК-02.05, а технологія забою та переробки продукції свинарства на спеціалізованому підприємстві – Відомчим нормам технологічного проектування. "Підприємства по забою худоби, птиці, кролів та переробці продуктів забою". ВНТП-АПК-23.06. Зроблено висновок, що: умови утримання, годівля, селекційноплемінна робота у стаді тварин в ТОВ «Лозове» за основними показниками відповідають зоотехнічним та санітарно-гігієнічним вимогам. Одержані результати можуть бути використані у навчальному процесі для студентів БТФ. при читанні курсу лекцій і проведенні практичних занять з дисциплін: «Гігієна та добробут тварин»; «Санітарногігієнічні вимоги до виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Профілактика хвороб тварин». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | свинарство | uk_UA |
dc.subject | pig breeding | uk_UA |
dc.subject | мікроклімат | uk_UA |
dc.subject | microclimate | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | processing | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | санітарія | uk_UA |
dc.subject | sanitation | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | economic efficiency | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в ТОВ «Лозова» Дніпропетровської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the technology of production and processing of pig products in LLC "Lozova" of Dnipropetrovsk region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Mostova Viktoria.pdf | 410,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.