Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14532
Назва: Аналіз технології виробництва молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської області
Інші назви: Analysis of milk production technology in LLC AF «Glushki» and its processing in the conditions of LLC «Terra Food» of the Kiev Oblast
Автори: Ковальчук, Юрій Андрійович
Kovalchuk, Yuri
Ключові слова: корівник;cowshed;вуглекислий газ;carbon dioxide;сірководень;hydrogen;дійні корови;dairy cows;нетелі;heifers;мікроклімат;microclimate;сир кисломолочний;sour milk cheese;монокорм;monofeed;сухостійні корови;dry cows;аміак;ammonia
Дата публікації: 1-тра-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Ковальчук Ю. А. Аналіз технології виробництва молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. А. Гришко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 45 с.
Короткий огляд (реферат): Збільшення виробництва продукції тваринництва на сучасному етапі розвитку України є пріоритетним завданням агропромислового комплексу. В забезпеченні стабільного функціонування тваринницьких ферм і комплексів головна увага акцентується на годівлі тварин, їх генетичному потенціалі та створенню необхідних умов утримання. Саме цим питанням і присвячені матеріали дипломної роботи. Для досягнення поставленої мети дипломниця проаналізувала достатню кількість літературних джерел, провела аналіз технології виробництва молока в молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської області. В роботі наведено аналіз господарськофінансової діяльності підприємства. Головна увага виконавця надається аналізу умов утримання та експлуатації дійних корів, параметрам мікроклімату, розрахункам годинного об’єму вентиляції, кратності обміну повітря та тепловому балансу. На основі аналізу результатів досліджень автор робить висновок, що умови утримання, догляду та годівлі тварин не за всіма показниками відповідають зоогігієнічним вимогам
Опис: Increasing the production of animal products is a priority task of the agroindustrial complex at the current stage of Ukraine's development. Ensuring the stable functioning of farms and animal breeding complexes, the main emphasis is placed on animal nutrition, their genetic potential and the creation of conditions necessary for their maintenance. The materials of the dissertation are devoted to these issues. To achieve this goal, the graduate analyzed a sufficient number of literary sources, conducted an analysis of the technology of milk production in Glushki LLC and its processing in the conditions of Terra Food LLC of the Kiev Oblast. The work analyzes the economic and financial activities of the company. The main task of the contractor is to analyze the housing and functioning conditions of dairy cows, microclimate parameters, calculation of the hourly ventilation volume, air exchange frequency and heat balance. Based on the analysis of the research results, the author comes to the conclusion that the conditions of keeping, caring and feeding animals do not meet zoohygienic requirements in all indicators
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14532
УДК: 636.2
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Kovalchuk Yuri.pdf338,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.