Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, Юрій Андрійович-
dc.contributor.authorKovalchuk, Yuri-
dc.date.accessioned2025-09-08T09:16:05Z-
dc.date.available2025-09-08T09:16:05Z-
dc.date.issued2024-05-01-
dc.identifier.citationКовальчук Ю. А. Аналіз технології виробництва молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. А. Гришко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14532-
dc.descriptionIncreasing the production of animal products is a priority task of the agroindustrial complex at the current stage of Ukraine's development. Ensuring the stable functioning of farms and animal breeding complexes, the main emphasis is placed on animal nutrition, their genetic potential and the creation of conditions necessary for their maintenance. The materials of the dissertation are devoted to these issues. To achieve this goal, the graduate analyzed a sufficient number of literary sources, conducted an analysis of the technology of milk production in Glushki LLC and its processing in the conditions of Terra Food LLC of the Kiev Oblast. The work analyzes the economic and financial activities of the company. The main task of the contractor is to analyze the housing and functioning conditions of dairy cows, microclimate parameters, calculation of the hourly ventilation volume, air exchange frequency and heat balance. Based on the analysis of the research results, the author comes to the conclusion that the conditions of keeping, caring and feeding animals do not meet zoohygienic requirements in all indicatorsuk_UA
dc.description.abstractЗбільшення виробництва продукції тваринництва на сучасному етапі розвитку України є пріоритетним завданням агропромислового комплексу. В забезпеченні стабільного функціонування тваринницьких ферм і комплексів головна увага акцентується на годівлі тварин, їх генетичному потенціалі та створенню необхідних умов утримання. Саме цим питанням і присвячені матеріали дипломної роботи. Для досягнення поставленої мети дипломниця проаналізувала достатню кількість літературних джерел, провела аналіз технології виробництва молока в молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської області. В роботі наведено аналіз господарськофінансової діяльності підприємства. Головна увага виконавця надається аналізу умов утримання та експлуатації дійних корів, параметрам мікроклімату, розрахункам годинного об’єму вентиляції, кратності обміну повітря та тепловому балансу. На основі аналізу результатів досліджень автор робить висновок, що умови утримання, догляду та годівлі тварин не за всіма показниками відповідають зоогігієнічним вимогамuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкорівникuk_UA
dc.subjectcowsheduk_UA
dc.subjectвуглекислий газuk_UA
dc.subjectcarbon dioxideuk_UA
dc.subjectсірководеньuk_UA
dc.subjecthydrogenuk_UA
dc.subjectдійні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectнетеліuk_UA
dc.subjectheifersuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectмонокормuk_UA
dc.subjectmonofeeduk_UA
dc.subjectсухостійні коровиuk_UA
dc.subjectdry cowsuk_UA
dc.subjectаміакuk_UA
dc.subjectammoniauk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока в ТОВ АФ «Глушки» та його переробки в умовах ТОВ «Терра Фуд» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of milk production technology in LLC AF «Glushki» and its processing in the conditions of LLC «Terra Food» of the Kiev Oblastuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Kovalchuk Yuri.pdf338,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.