Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226
Title: Технологія виробництва кормів
Other Titles: Feed production technology
Authors: Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Keywords: корми;feed;feed;feed production
Issue Date: 2025
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Технологія виробництва кормів: Методичні вказівки і робочий зошит для практичних та самостійних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський, В. С. Бомко та ін. – Біла Церква, 2025.- 40 с.
Abstract: У виданні представлено матеріали для практичних і самостійних занять з основ технологічних процесів заготівлі, переробки та зберігання кормів. Методичні вказівки містять структурований навчальний матеріал, завдання для самоконтролю, робочі таблиці, схеми та рекомендації щодо виконання розрахунків, що сприяють засвоєнню знань у доступній і логічній формі. Посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та спрямований на формування у здобувачів фахових компетентностей у сфері кормовиробництва, зокрема в частині оцінки якості кормів, вибору ефективних технологій та оптимізації годівлі тварин. Видання рекомендовано для використання в освітньому процесі під час аудиторної та самостійної підготовки студентів.
Description: The publication presents materials for practical and independent studies on the basics of technological processes of feed procurement, processing and storage. Methodological instructions contain structured educational material, tasks for self-control, worksheets, diagrams and recommendations for performing calculations that contribute to the assimilation of knowledge in an accessible and logical form. The manual is developed in accordance with the educational and professional program and is aimed at developing professional competencies in the field of feed production among applicants, in particular in terms of assessing the quality of feed, choosing effective technologies and optimizing animal feeding. The publication is recommended for use in the educational process during classroom and independent training of students.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226
metadata.dc.identifier.udc: 636.085
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnolohiia_vyrobnytstva_kormiv.pdf730,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.