Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226
Назва: Технологія виробництва кормів
Інші назви: Feed production technology
Автори: Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Ключові слова: корми;feed;feed;feed production
Дата публікації: 2025
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Технологія виробництва кормів: Методичні вказівки і робочий зошит для практичних та самостійних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський, В. С. Бомко та ін. – Біла Церква, 2025.- 40 с.
Короткий огляд (реферат): У виданні представлено матеріали для практичних і самостійних занять з основ технологічних процесів заготівлі, переробки та зберігання кормів. Методичні вказівки містять структурований навчальний матеріал, завдання для самоконтролю, робочі таблиці, схеми та рекомендації щодо виконання розрахунків, що сприяють засвоєнню знань у доступній і логічній формі. Посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та спрямований на формування у здобувачів фахових компетентностей у сфері кормовиробництва, зокрема в частині оцінки якості кормів, вибору ефективних технологій та оптимізації годівлі тварин. Видання рекомендовано для використання в освітньому процесі під час аудиторної та самостійної підготовки студентів.
Опис: The publication presents materials for practical and independent studies on the basics of technological processes of feed procurement, processing and storage. Methodological instructions contain structured educational material, tasks for self-control, worksheets, diagrams and recommendations for performing calculations that contribute to the assimilation of knowledge in an accessible and logical form. The manual is developed in accordance with the educational and professional program and is aimed at developing professional competencies in the field of feed production among applicants, in particular in terms of assessing the quality of feed, choosing effective technologies and optimizing animal feeding. The publication is recommended for use in the educational process during classroom and independent training of students.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226
УДК: 636.085
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnolohiia_vyrobnytstva_kormiv.pdf730,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.