Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorСломчинський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorSlomchynskyi, Mykhailo-
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorБабенко, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorBabenko, Serhii-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.contributor.authorСоболєва, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSobolievа, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-06-16T11:16:26Z-
dc.date.available2025-06-16T11:16:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва кормів: Методичні вказівки і робочий зошит для практичних та самостійних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський, В. С. Бомко та ін. – Біла Церква, 2025.- 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14226-
dc.descriptionThe publication presents materials for practical and independent studies on the basics of technological processes of feed procurement, processing and storage. Methodological instructions contain structured educational material, tasks for self-control, worksheets, diagrams and recommendations for performing calculations that contribute to the assimilation of knowledge in an accessible and logical form. The manual is developed in accordance with the educational and professional program and is aimed at developing professional competencies in the field of feed production among applicants, in particular in terms of assessing the quality of feed, choosing effective technologies and optimizing animal feeding. The publication is recommended for use in the educational process during classroom and independent training of students.uk_UA
dc.description.abstractУ виданні представлено матеріали для практичних і самостійних занять з основ технологічних процесів заготівлі, переробки та зберігання кормів. Методичні вказівки містять структурований навчальний матеріал, завдання для самоконтролю, робочі таблиці, схеми та рекомендації щодо виконання розрахунків, що сприяють засвоєнню знань у доступній і логічній формі. Посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та спрямований на формування у здобувачів фахових компетентностей у сфері кормовиробництва, зокрема в частині оцінки якості кормів, вибору ефективних технологій та оптимізації годівлі тварин. Видання рекомендовано для використання в освітньому процесі під час аудиторної та самостійної підготовки студентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectfeed productionuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кормівuk_UA
dc.title.alternativeFeed production technologyuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.085uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnolohiia_vyrobnytstva_kormiv.pdf730,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.