Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14042
Назва: | Effect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitro |
Інші назви: | Вплив середньої кислотності на ризогенез солодкого мигдалю (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitro |
Автори: | Filipova, Larysa Філіпова, Лариса Миколаївна Shyta, Оксана Петрівна Шита, Oksana Matskevych, Viacheslav Мацкевич, Вячеслав Віктрович |
Ключові слова: | nutrient medium;живильне середовище;alkalinity;лужність;acidity;кислотність;root formation;коренеутворення;hyperhydration;перезволоження,;cultivation;культивація |
Дата публікації: | 18-кві-2025 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Filipova L.M. Effect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitro / L.M. Filipova, O.P. Shyta, V.V. Matskevych // Сучасні виклики і актуальні проблеми лісівничої освіти, науки та виробництва. Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Біла Церква, 18 квітня 2025 р.). - Біла Церква: БНАУ, 2025. - C. 95-97. |
Короткий огляд (реферат): | The acidity of the medium significantly influences the ontogenesis of plant organisms, particularly the rooting of sweet almond regenerants in vitro. It has been established that the optimal pH for stimulating rhizogenesis in NAM and NRM media is 6.0–6.2. |
Опис: | Кислотність середовища істотно впливає на онтогенез рослинних організмів, зокрема на укорінення регенерантів мигдалю солодкого in vitro. Встановлено, що оптимальний рН для стимуляції ризогенезу в середовищах NAM і NRM становить 6,0–6,2. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14042 |
УДК: | 606:582.711.713:544.362 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Effect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (prunus dulcis (mill.) D.a.webb) in vitro.pdf | 452,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.