Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14042
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorFilipova, Larysa-
dc.contributor.authorФіліпова, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorShyta, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorШита, Oksana-
dc.contributor.authorMatskevych, Viacheslav-
dc.contributor.authorМацкевич, Вячеслав Віктрович-
dc.date.accessioned2025-05-07T06:21:21Z-
dc.date.available2025-05-07T06:21:21Z-
dc.date.issued2025-04-18-
dc.identifier.citationFilipova L.M. Effect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitro / L.M. Filipova, O.P. Shyta, V.V. Matskevych // Сучасні виклики і актуальні проблеми лісівничої освіти, науки та виробництва. Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Біла Церква, 18 квітня 2025 р.). - Біла Церква: БНАУ, 2025. - C. 95-97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14042-
dc.descriptionКислотність середовища істотно впливає на онтогенез рослинних організмів, зокрема на укорінення регенерантів мигдалю солодкого in vitro. Встановлено, що оптимальний рН для стимуляції ризогенезу в середовищах NAM і NRM становить 6,0–6,2.uk_UA
dc.description.abstractThe acidity of the medium significantly influences the ontogenesis of plant organisms, particularly the rooting of sweet almond regenerants in vitro. It has been established that the optimal pH for stimulating rhizogenesis in NAM and NRM media is 6.0–6.2.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectnutrient mediumuk_UA
dc.subjectживильне середовищеuk_UA
dc.subjectalkalinityuk_UA
dc.subjectлужністьuk_UA
dc.subjectacidityuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectroot formationuk_UA
dc.subjectкоренеутворенняuk_UA
dc.subjecthyperhydrationuk_UA
dc.subjectперезволоження,uk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectкультиваціяuk_UA
dc.titleEffect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitrouk_UA
dc.title.alternativeВплив середньої кислотності на ризогенез солодкого мигдалю (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) in vitrouk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc606:582.711.713:544.362uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Effect of medium acidity on rhizogenesis of sweet almond (prunus dulcis (mill.) D.a.webb) in vitro.pdf452,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.