Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Title: | Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчування |
Other Titles: | Biological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food product |
Authors: | Шаровар, Дар'я Олександрівна Saroovar, Daria Куновський, Юрій Володимирович Kunovsky, Yuri |
Keywords: | шпрот;sprat;промисел;craft;улов;catch;промисловий вид;industrial type;запаси;stocks;Чорне море;Black Sea;Азовське море;Sea of Azov |
Issue Date: | 24-Apr-2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Шаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37. |
Abstract: | Здійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти». |
Description: | An analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats" |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639.372.7 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf | 270,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.