Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Title: Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчування
Other Titles: Biological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food product
Authors: Шаровар, Дар'я Олександрівна
Saroovar, Daria
Куновський, Юрій Володимирович
Kunovsky, Yuri
Keywords: шпрот;sprat;промисел;craft;улов;catch;промисловий вид;industrial type;запаси;stocks;Чорне море;Black Sea;Азовське море;Sea of ​​Azov
Issue Date: 24-Apr-2024
Publisher: БНАУ
Citation: Шаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37.
Abstract: Здійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти».
Description: An analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats"
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
metadata.dc.identifier.udc: 639.372.7
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf270,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.