Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Назва: | Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчування |
Інші назви: | Biological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food product |
Автори: | Шаровар, Дар'я Олександрівна Saroovar, Daria Куновський, Юрій Володимирович Kunovsky, Yuri |
Ключові слова: | шпрот;sprat;промисел;craft;улов;catch;промисловий вид;industrial type;запаси;stocks;Чорне море;Black Sea;Азовське море;Sea of Azov |
Дата публікації: | 24-кві-2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Шаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37. |
Короткий огляд (реферат): | Здійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти». |
Опис: | An analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749 |
УДК: | 639.372.7 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf | 270,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.