Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Назва: Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчування
Інші назви: Biological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food product
Автори: Шаровар, Дар'я Олександрівна
Saroovar, Daria
Куновський, Юрій Володимирович
Kunovsky, Yuri
Ключові слова: шпрот;sprat;промисел;craft;улов;catch;промисловий вид;industrial type;запаси;stocks;Чорне море;Black Sea;Азовське море;Sea of ​​Azov
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Шаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37.
Короткий огляд (реферат): Здійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти».
Опис: An analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
УДК: 639.372.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf270,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.