Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаровар, Дар'я Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Saroovar, Daria | - |
dc.contributor.author | Куновський, Юрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Kunovsky, Yuri | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-13T13:44:37Z | - |
dc.date.available | 2025-03-13T13:44:37Z | - |
dc.date.issued | 2024-04-24 | - |
dc.identifier.citation | Шаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749 | - |
dc.description | An analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats" | uk_UA |
dc.description.abstract | Здійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | шпрот | uk_UA |
dc.subject | sprat | uk_UA |
dc.subject | промисел | uk_UA |
dc.subject | craft | uk_UA |
dc.subject | улов | uk_UA |
dc.subject | catch | uk_UA |
dc.subject | промисловий вид | uk_UA |
dc.subject | industrial type | uk_UA |
dc.subject | запаси | uk_UA |
dc.subject | stocks | uk_UA |
dc.subject | Чорне море | uk_UA |
dc.subject | Black Sea | uk_UA |
dc.subject | Азовське море | uk_UA |
dc.subject | Sea of Azov | uk_UA |
dc.title | Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Biological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food product | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 639.372.7 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf | 270,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.