Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаровар, Дар'я Олександрівна-
dc.contributor.authorSaroovar, Daria-
dc.contributor.authorКуновський, Юрій Володимирович-
dc.contributor.authorKunovsky, Yuri-
dc.date.accessioned2025-03-13T13:44:37Z-
dc.date.available2025-03-13T13:44:37Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.citationШаровар Д. О. Біолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота, як цінного продукту харчування / Д. О. Шаровар, Ю. В. Куновський // Молодь-аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13749-
dc.descriptionAn analysis was carried out regarding the features of the choice of raw materials for the preparation of canned food under the trademark "sproats"uk_UA
dc.description.abstractЗдійснено аналіз, щодо особливостей вибору сировини для приготування консервів під торговою маркою «шпроти».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectшпротuk_UA
dc.subjectspratuk_UA
dc.subjectпромиселuk_UA
dc.subjectcraftuk_UA
dc.subjectуловuk_UA
dc.subjectcatchuk_UA
dc.subjectпромисловий видuk_UA
dc.subjectindustrial typeuk_UA
dc.subjectзапасиuk_UA
dc.subjectstocksuk_UA
dc.subjectЧорне мореuk_UA
dc.subjectBlack Seauk_UA
dc.subjectАзовське мореuk_UA
dc.subjectSea of ​​Azovuk_UA
dc.titleБіолого-технологічна характеристика консервів зі шпрота,як цінного продукту харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeBiological and technological characteristics of canned sprat as a valuable food productuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.372.7uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bioloho_-_tekhnolohichna_kharakterystyka.pdf270,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.