Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13549
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижак, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kryzhak, Lilia | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-11T13:42:44Z | - |
dc.date.available | 2025-02-11T13:42:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крижак Л.М. Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii) / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна /Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання.- Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. -Т. 1, вип. 24. - С. 164-175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13549 | - |
dc.description | Сinnamon extract does not change the pH value and preserves quality pasteurized milk during storage. It has to do with content antibacterial substances of cinnamon extract, which can inhibit growth bacteria in such a way that the quality of milk during up to 3 weeks of storage remains stable. | uk_UA |
dc.description.abstract | Екстракт кориці не змінює значення рН та зберігає якість пастеризованого молока впродовж зберігання. Це пов’язано з вмістом антибактеріальних речовин екстракту кориці, які здатні пригнічувати ріст бактерій таким чином, що якість молока впродовж до 3 тижнів зберігання залишається стабільною. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | пастеризація | uk_UA |
dc.subject | кора кориці | uk_UA |
dc.subject | екстракт кориці | uk_UA |
dc.subject | антибактеріальна активність | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | pasteurization | uk_UA |
dc.subject | cinnamon bark | uk_UA |
dc.subject | cinnamon extract | uk_UA |
dc.subject | antibacterial activity | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.title | Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii). | uk_UA |
dc.title.alternative | Extending the storage of pasteurized milk with the addition of cinnamon (cinnamomum burmannii) extract. | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.133.3:664.56 | uk_UA |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prolonhuvannia_zber.pdf | 5,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.