Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13549
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.date.accessioned2025-02-11T13:42:44Z-
dc.date.available2025-02-11T13:42:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрижак Л.М. Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii) / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна /Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання.- Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. -Т. 1, вип. 24. - С. 164-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13549-
dc.descriptionСinnamon extract does not change the pH value and preserves quality pasteurized milk during storage. It has to do with content antibacterial substances of cinnamon extract, which can inhibit growth bacteria in such a way that the quality of milk during up to 3 weeks of storage remains stable.uk_UA
dc.description.abstractЕкстракт кориці не змінює значення рН та зберігає якість пастеризованого молока впродовж зберігання. Це пов’язано з вмістом антибактеріальних речовин екстракту кориці, які здатні пригнічувати ріст бактерій таким чином, що якість молока впродовж до 3 тижнів зберігання залишається стабільною.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectкора кориціuk_UA
dc.subjectекстракт кориціuk_UA
dc.subjectантибактеріальна активністьuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.subjectcinnamon barkuk_UA
dc.subjectcinnamon extractuk_UA
dc.subjectantibacterial activityuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.titleПролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii).uk_UA
dc.title.alternativeExtending the storage of pasteurized milk with the addition of cinnamon (cinnamomum burmannii) extract.uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.133.3:664.56uk_UA
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-13-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prolonhuvannia_zber.pdf5,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.