Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545
Назва: | Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів |
Інші назви: | Probiotic strains in meat product production technology |
Автори: | Крижак, Лілія Миколаївна Kryzhak, Lilia Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Halyna |
Ключові слова: | пробіотики;probiotics;закваска;starter culture;м’ясо;meat |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крижак Л.М. Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції (Полтава, 20 лютого 2024 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2024. – С. 28-31. |
Короткий огляд (реферат): | Автохтонні пробіотики, виділені з м’яса та ферментованих м’ясних продуктів. Вибір автохтонних мікроорганізмів відповідає рекомендаціям, описаним у науковій літературі щодо вибору пробіотиків, шляхом визначення їх безпечності та потенційного використання в якості заквасок у ферментованих м’ясних продуктах для нормалізації процесу травлення та колонізації кишкового середовища. |
Опис: | The aim is to characterize autochthonous probiotics isolated from meat and fermented meat products. The selection of autochthonous microorganisms follows the recommendations described in the scientific literature for the selection of probiotics, by determining their safety and potential use as starter cultures in fermented meat products to normalize the digestive process and colonize the intestinal environment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545 |
ISSN: | 978-966-184-465-9 |
УДК: | 637.524 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shtamy_probiotykiv.pdf | 411,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.