Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.date.accessioned2025-02-11T07:21:02Z-
dc.date.available2025-02-11T07:21:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрижак Л.М. Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції (Полтава, 20 лютого 2024 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2024. – С. 28-31.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-184-465-9-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545-
dc.descriptionThe aim is to characterize autochthonous probiotics isolated from meat and fermented meat products. The selection of autochthonous microorganisms follows the recommendations described in the scientific literature for the selection of probiotics, by determining their safety and potential use as starter cultures in fermented meat products to normalize the digestive process and colonize the intestinal environment.uk_UA
dc.description.abstractАвтохтонні пробіотики, виділені з м’яса та ферментованих м’ясних продуктів. Вибір автохтонних мікроорганізмів відповідає рекомендаціям, описаним у науковій літературі щодо вибору пробіотиків, шляхом визначення їх безпечності та потенційного використання в якості заквасок у ферментованих м’ясних продуктах для нормалізації процесу травлення та колонізації кишкового середовища.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський університет економіки і торгівліuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectstarter cultureuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.titleШтами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeProbiotic strains in meat product production technologyuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.524uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shtamy_probiotykiv.pdf411,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.