Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545
Title: | Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів |
Other Titles: | Probiotic strains in meat product production technology |
Authors: | Крижак, Лілія Миколаївна Kryzhak, Lilia Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Halyna |
Keywords: | пробіотики;probiotics;закваска;starter culture;м’ясо;meat |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Citation: | Крижак Л.М. Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи: збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції (Полтава, 20 лютого 2024 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2024. – С. 28-31. |
Abstract: | Автохтонні пробіотики, виділені з м’яса та ферментованих м’ясних продуктів. Вибір автохтонних мікроорганізмів відповідає рекомендаціям, описаним у науковій літературі щодо вибору пробіотиків, шляхом визначення їх безпечності та потенційного використання в якості заквасок у ферментованих м’ясних продуктах для нормалізації процесу травлення та колонізації кишкового середовища. |
Description: | The aim is to characterize autochthonous probiotics isolated from meat and fermented meat products. The selection of autochthonous microorganisms follows the recommendations described in the scientific literature for the selection of probiotics, by determining their safety and potential use as starter cultures in fermented meat products to normalize the digestive process and colonize the intestinal environment. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13545 |
ISSN: | 978-966-184-465-9 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.524 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shtamy_probiotykiv.pdf | 411,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.