Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524
Назва: Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю
Інші назви: Features of the technology of processed cheeses with increased biological value
Автори: Нікольський, Артем Вікторович
Nikolsky, Artem
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: плавлений сир;processed cheese;біологічно активні речовини;biologically active substances;органолептичні показни;organoleptic indicators;технологія виробництва;production technology
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Нікольський А.В. Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю / А.В. Нікольський, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті . Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. магістрантів ( БНАУ, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква, 2022. С. 20–21.
Короткий огляд (реферат): У роботі обґрунтовано використання біологічно активних речовин під час виробництва плавлених сирів. Доведено, що використання біологічно активних речовин у виробництві плавлених сирів сприятливо впливає на їх органолептичні показники.
Опис: The work substantiates the use of biologically active substances in the production of processed cheeses. It is proven that the use of biologically active substances in the production of processed cheeses has a beneficial effect on their organoleptic characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524
УДК: 637.37
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_tekhnolohii_plavlenykh.pdf760,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.