Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524
Title: | Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю |
Other Titles: | Features of the technology of processed cheeses with increased biological value |
Authors: | Нікольський, Артем Вікторович Nikolsky, Artem Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Keywords: | плавлений сир;processed cheese;біологічно активні речовини;biologically active substances;органолептичні показни;organoleptic indicators;технологія виробництва;production technology |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Нікольський А.В. Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю / А.В. Нікольський, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті . Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. магістрантів ( БНАУ, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква, 2022. С. 20–21. |
Abstract: | У роботі обґрунтовано використання біологічно активних речовин під час виробництва плавлених сирів. Доведено, що використання біологічно активних речовин у виробництві плавлених сирів сприятливо впливає на їх органолептичні показники. |
Description: | The work substantiates the use of biologically active substances in the production of processed cheeses. It is proven that the use of biologically active substances in the production of processed cheeses has a beneficial effect on their organoleptic characteristics. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.37 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osoblyvosti_tekhnolohii_plavlenykh.pdf | 760,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.