Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікольський, Артем Вікторович-
dc.contributor.authorNikolsky, Artem-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-07T10:30:28Z-
dc.date.available2025-02-07T10:30:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНікольський А.В. Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю / А.В. Нікольський, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті . Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. магістрантів ( БНАУ, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква, 2022. С. 20–21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13524-
dc.descriptionThe work substantiates the use of biologically active substances in the production of processed cheeses. It is proven that the use of biologically active substances in the production of processed cheeses has a beneficial effect on their organoleptic characteristics.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі обґрунтовано використання біологічно активних речовин під час виробництва плавлених сирів. Доведено, що використання біологічно активних речовин у виробництві плавлених сирів сприятливо впливає на їх органолептичні показники.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectprocessed cheeseuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectорганолептичні показниuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.titleОсобливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністюuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the technology of processed cheeses with increased biological valueuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.37uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_tekhnolohii_plavlenykh.pdf760,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.