Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризи
Other Titles: Management of the competitiveness of enterprises of the agro-industrial complex in the conditions of the food crisis
Authors: Сімороз, Олексій Геннадійович
Simoroz, Oleksii
Keywords: продовольча криза, агропродовольча система, управління, підприємство;food crisis, agri-food system, management, enterprise
Issue Date: Dec-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Сімороз О.Г. Управління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризи : Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; Наук. кер.: Н.О.Рибак. – Біла Церква, 2024. – 61 с.
Abstract: Визначено,що сучасна економічна парадигма конкурентоспроможності агропродовольчих підприємств грунтується на необхідності забезпечення населення сільськогосподарськими та харчовими продуктами високої якості за доступними цінами та у необхідному обсязі, формування продовольчої незалежності та продовольчої безпеки держави.
Description: It was determined that the modern economic paradigm of the competitiveness of agro-food enterprises is based on the need to supply the population with high-quality agricultural and food products at affordable prices and in the necessary volume, the formation of food independence and food security of the state.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
upravlinnya.pdf2,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.