Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСімороз, Олексій Геннадійович-
dc.contributor.authorSimoroz, Oleksii-
dc.date.accessioned2025-01-23T09:56:08Z-
dc.date.available2025-01-23T09:56:08Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationСімороз О.Г. Управління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризи : Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; Наук. кер.: Н.О.Рибак. – Біла Церква, 2024. – 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387-
dc.descriptionIt was determined that the modern economic paradigm of the competitiveness of agro-food enterprises is based on the need to supply the population with high-quality agricultural and food products at affordable prices and in the necessary volume, the formation of food independence and food security of the state.uk_UA
dc.description.abstractВизначено,що сучасна економічна парадигма конкурентоспроможності агропродовольчих підприємств грунтується на необхідності забезпечення населення сільськогосподарськими та харчовими продуктами високої якості за доступними цінами та у необхідному обсязі, формування продовольчої незалежності та продовольчої безпеки держави.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпродовольча криза, агропродовольча система, управління, підприємствоuk_UA
dc.subjectfood crisis, agri-food system, management, enterpriseuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризиuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of enterprises of the agro-industrial complex in the conditions of the food crisisuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upravlinnya.pdf2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.