Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризи
Інші назви: Management of the competitiveness of enterprises of the agro-industrial complex in the conditions of the food crisis
Автори: Сімороз, Олексій Геннадійович
Simoroz, Oleksii
Ключові слова: продовольча криза, агропродовольча система, управління, підприємство;food crisis, agri-food system, management, enterprise
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сімороз О.Г. Управління конкурентоспроможністю підприємств агропромислового комплексу в умовах продовольчої кризи : Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; Наук. кер.: Н.О.Рибак. – Біла Церква, 2024. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Визначено,що сучасна економічна парадигма конкурентоспроможності агропродовольчих підприємств грунтується на необхідності забезпечення населення сільськогосподарськими та харчовими продуктами високої якості за доступними цінами та у необхідному обсязі, формування продовольчої незалежності та продовольчої безпеки держави.
Опис: It was determined that the modern economic paradigm of the competitiveness of agro-food enterprises is based on the need to supply the population with high-quality agricultural and food products at affordable prices and in the necessary volume, the formation of food independence and food security of the state.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13387
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upravlinnya.pdf2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.