Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Title: Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі
Other Titles: Formation of the optimal capital structure of agri-food enterprises
Authors: Малишко, Ілля Юрійович
Malyshko, Illia
Keywords: підприємства,агропродовольча система ,галузь,структура ,капітал;enterprises, agri-food system, industry, structure, capital
Issue Date: Dec-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Малишко І.Ю. Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі: Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; наук. кер.: М.А. Однорог .– Біла Церква., 2024. – 79 с.
Abstract: Теоретичної основою формування агропродовольчої структури капіталу підприємств є ряд принципів.Систематизовано наукові підходи до оптимізації структури капіталу агропродовольчих підприємств,які визначаються систематичним аналізом та грунтуванням показників,які взаємодіють з основними показниками вартості підприємства.
Description: The theoretical basis for the formation of the capital structure of agri-food enterprises is a number of principles. Scientific approaches to optimizing the capital structure of agri-food enterprises have been systematized, which are determined by systematic analysis and priming of indicators that interact with the main indicators of the enterprise's value.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
formuvannya.pdf3,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.